樂古Nakuz

標題: 百變恰吉被無視的交易區 [打印本頁]

作者: 洛基    時間: 12-7-2006 02:11
標題: 百變恰吉被無視的交易區
所有買賣交易事項請在這進行
在外開文買賣將被扣10分
(之前個個唔小心del左=.=)

作者: Hon浩    時間: 17-7-2006 16:58
作者: 沒名    時間: 19-7-2006 12:34
06年10月14日更新             賣龍爪      在10月14賣出      
特點 : 1.沒ID (角式名稱)    台灣人很羨慕的   
         2.週頻道王             這帳應該是唯一1個香港AC 曾在頻道王大賽勝出
         3.獨特造型             ν高達           非個人創作   卻未見有人用過  可算獨特
         4.排名100以內       每星期有100點    更新取得     
         5.G裝和武器齊        就算負哂D分                    都唔洗儲錢再買
         6.此帳號每星期有點送  所以價值愈來愈便宜      欲購從速
分數  :755萬  
排名  :94
戰績  :勝率:80%
          屠夫:5560  暴力:5367    創意:2625     防獎:1913   和平:181  早死:489 得分王:79
          殺是被殺的2.23倍    打中是被打1.34倍
特別頭:13個  (05年萬聖節活動)
   G    :     5萬    NPC造型用左11萬
   W   :     2180
  職業 :男格 軍人(黑,白) 間諜 黃超人  鐵甲人  白超能力  刑警 力士  機1 女忍  男小人神

[ Last edited by 沒名 on 2006-10-14 at 07:20 AM ]
作者: 沒名    時間: 19-7-2006 12:57
續上層文章       已出售
裝備71個:            
5000以上:東牙青龍  特攻武術裝置(黑)         相撲腰帶    蝙蝠羽翼     飛龍抓   肩膀式加農炮  

4000以上:搖控炸彈  酒仙葫蘆    刀鋒羅盤     撤旦的羽翼  
              暗黑魔甲  黃金聖衣    能量盾牌     超人胸甲    超人手鐲   手臂機關槍  

3000以上:坦克變身組合 重槍械組合     爆破手套  凝膠盔甲    維克氏手套
              碎石星          機械手臂裝置  殭屍帽     星星手環    惡鬼面具

2000以上:狂人面具  炸彈帽   
1000以上:拳擊手套

w造型: 正義高達       商店8000的未來戰士      ν高達
G造型: 大往生師傅     JACKY諾貝爾     小強   FABICHO  BAFABON    魔女洋子
         麥克.戴比斯   殺人大佐           科爾   諾瓦克     喬治簡(呢4個都係軍人)

聯絡方法 :ICQ:342-000-815     電話:你比   地址:唔比
             MSN: alan19890406#hotmail.com  (請自行將#打成@)

交易方法 :面交  去網吧你組1個鐘                 唔電交 唔寄錢
   價格    :$1300      先到先得    排名100起   每升10名+$10
   總值:    裝備+造型+公會+名=125340+7200+1000+900=126940W=26-27包150GASH
                                         =$1040-$1080 +龍爪200+送點100=1300以上
入西貢     -$50   彩虹地鐵站-$20   我出來就車費再+$20
              出售自造RX-78高達造型  比其他所有高達更靚      自出價

出價者:司長 $1300           將軍澳 <冇進一步聯絡   
          洛洛 $1500 連車費  上水   <條友淆左底 話做功課所以冇去
          洛洛 $1350                        $1500 交易成功

[ Last edited by 沒名 on 2006-10-14 at 07:21 AM ]
作者: Hon浩    時間: 22-7-2006 23:53
作者: bb﹏聰    時間: 25-7-2006 17:18
我來亂的-3-

我想用一個9995pt ac,,
有70000g左右,,,
有2造型,,,(助佐 & 死亡筆記)
有晒g裝,,,
job有 忍者 超人(黃) 小人神 軍人
有公會

換

一個有機械人
作者: chenghoseph    時間: 10-8-2006 19:00
賣搞鬼錢(霉蘭匠) 換台Gash

搞鬼錢換台Gash(1:2.5m~前所未見的- -)
100m=150點(40$)
200m=300點(80$)
極平- -
招人長收- -
有意add 我msn
chenghongki2000@hotmail.com
作者: leekyoeel    時間: 11-8-2006 16:59
換A/C..
職有:格,軍,間,超能,宇宙,未來,忍者(女),小人神...
裝:無點裝
換A/C 要有職:格,間,宇宙,未來,機械人,獸人(可有可無)
裝可無...........................
作者: 乂Sm王子乂    時間: 12-8-2006 23:53
GF150點換GASH150點
要換的AdD我啦~~ MsN:b14o25b36@yahoo.com.hk
                           :b14o25b36@yahoo.com.hk
作者: 基拉.大野    時間: 25-8-2006 18:32
賣賬號
有 格士  鐵甲人
有二個造型
有小量 裝備
可換150點/$$
如要密我再談 msn:tommypp2000@yahoo.com.hk

[ Last edited by 基拉.大野 on 2006-8-26 at 02:59 PM ]
作者: y1263089    時間: 1-9-2006 20:40
賣帳號:金獅爪帳號
造型 : 薛凱琪
分數  :553萬  
排名  :220  
G    :     27萬   
W   :     5200
  職業 :男格 軍人(黑,白) 間諜 黃超人  鐵甲人  白超能力  刑警 力士  機1 女忍  男小人神
MSN:WONG_WONG35@HOTMAIL.COM
作者: edmundegg    時間: 2-9-2006 01:55
我用飄流幻境10m+一隻1等印度美女(一手)
換150點
唔該
如果肯
我既msn: edmundegg@hotmail.com
YM: edmund08021@yahoo.com.hk
作者: hcf2016    時間: 3-9-2006 13:33
賣有點數職業和裝備的acc,只換150點gash

acc名:手無寸鐵

exp:100000左右

仲入左個唔知咩野公會..

還有1200w係入面

有的職業:1.獸人(牛)

2.超能力者(黃種)

3.軍人(黑)

4.小人神(男)

5.刑警(黑)

裝備:1.魔獸的龍手(黑) <---------光是這個加獸人我都用左80蚊買gash- -你話平唔平?

2.毛線手套

3.耶穌光圈

4.導彈器

5.閃電魔杖

還有造型3個,一個自做聖誕老人造型,第2個可樂,第3個海盜小子

只可以網上交易,一定不騙

賣這個acc的原因:技術不好,不懂用獸人,想用150點買機械人玩下

有意加我msn:hcf2016@hotmail.com

不用怕騙,我先給acc密,你給點後再給gash acc的身份證同密,你自己換密碼
作者: *>小龍女<∼    時間: 10-9-2006 11:45
第一個ac:卍逍遙乂
超人 宇宙型警 小人神 獸人(黑
作者: vip2110    時間: 25-9-2006 00:03
2007年2月27日更新
名稱:凌 小路
職業:欠審判者 同埋御劍士
造型數:5個
裝備:變性徽章 京劇面譜 兔仔裝 魔術手 魔鬼彈 搖控炸彈 夜靈 炎峰環 極速鞋 爆破手 急救袋 光環 嫘旋掌戰機 雷魘  導彈器 維克X手套  撒旦翼 特工裝 光線面具 閃電魔杖 X型武器 機械手 炎獄殺 落鳳(次) 美少女變身捧 蝙蝠翼 彈弓手 興奮背包 愛心X 悟空尾 薑屍(冇) 溜冰鞋 渦輪裝 鐵拳 相X環 超人裝3件(有唒) 戰鬥鞋 龍手 雷足 惡鬼面具 狂人面具 外星人(各) 萬用包 籃球鞋第3代 背盾
財產:18xxxG 99W
可改密碼
少於500蚊 有意MSN ADD我
vip2110pk@yahoo.com.hk

[ Last edited by vip2110 on 2006-10-3 at 12:06 PM ]

[ 本帖最後由  於 2007-2-27 11:08 編輯 ]
作者: 乂Sm王子乂    時間: 27-9-2006 19:28
放 金虎 帳號一個!!快白獅!有個自己開的公會!! pts:1573490 階級:7564

職業:格 軍 間 超 鐵 能 刑 力 機 小 牛 武

裝備:變性 京劇 兔子 魔手(黑) 魔術手 魔鬼彈 刀鋒 爆破 雙刀 火焰弩槍 撤旦羽翼 特攻(黑) 光線面具 閃電杖 相撲腰帶
拳擊裝備 興奮背包 強力機械裝 愛心盾 武器傳送裝置 背盾 戰鬥靴 牛角 萬用包

3個造型:飛翼零式綱彈 藍水晶機械兔 無敵戰士

換一張 300點 ~~意者請打給我60911912
                       msn:b14o25b36@yahoo.com.hk

先點後帳號!! 交易時才給家電!!

[ Last edited by 乂Sm王子乂 on 2006-9-28 at 06:27 PM ]
作者: 笨o友    時間: 14-10-2006 08:21
賣獅爪ac(493385經)
職業:間蝶(白人).刑警(黑人).機械人一號.忍者(女).小人神(男).
獸人(黃)(烏人)
裝備:獨角仙之角.京劇.撤但.武器傳送裝置.魔獸的龍手(黃)
自出.最好換武神ac(可以正係有1個武神)一定要面交面交 意者pm我
msn:    keaeaele12@hotmail.com.

[ Last edited by 笨o友 on 2006-10-14 at 05:06 PM ]
作者: matthewchan    時間: 21-10-2006 23:07
彩虹冒險ac,有888土裝魔斧鞋+水劍7,大約有400卡到+2000m換gash點
作者: matthewchan    時間: 24-10-2006 22:44
賣ac卍逍遙乂
超人 宇宙型警 小人神 獸人(黑
作者: 阿昕    時間: 27-10-2006 23:30
本人是經營網絡遊戲點數商
在某地方都會看到我的蹤影
我的點數都是批發回來
我有每種遊戲的點數
可電交 可msn
我可以給你我的電話証明是上台的
以及我的名字
本人是CSL用戶

交易流程:
先你購買X張台灣Gamania點數咭
(150點/300點/369點/500點)
然後計算價錢總數
(本人的定價是 150點=40元 300點=80元 369點=100元 500點=?)
然後你跟我說要什麼點數卡
如果你所要的點數卡不到台gash的價錢
(例:如你買了40蚊的點數卡 你所選的香港點卡是38蚊 那剩下的2蚊可以下次再用)
只要出示身份証明 就ok了
整個流程大概10~30分鍾
視乎系統速度
中午時間等候時間較快

聯絡及交易方法:
msn messenger : dragonraja668@hotmail.com
yahoo messenger(ym / 即時通) : micekoko
作者: K1T    時間: 28-10-2006 17:36
標題: 放恰吉ac
名:妖精煉魔術師
職業:格鬥家,軍人,間諜,超人,鐵甲人有2,超能力者,宇宙刑警,未來力士,機械人,忍者(男,女),獸人(牛),武神
裝備:黏液噴射器,劍道防具,毛線手套,魔獸的龍手(牛),重槍械組合,刀鋒羅盤,爆破手套.急救袋,磁鐵手,耶穌光環,西嵐白虎,東牙青龍,螺旋槳戰機,世界樹頸環,火焰保護器,導彈器,籃球鞋(4隻),凝膠盔甲,暗黑裝甲,光線面具,技能手套(手動,自動),技能靴(手動,自動),星星背包,技能領帶,機械鑽手,忍者天道卷(藍),探照頭環,蝙蝠羽翼,機械手臂裝置,異空間背包,愛心光束盾,巧克力炸彈背包,悟空尾巴,渦輪裝置,武器傳送裝置,背部盾牌,超人胸甲,超人手鐲,超人腰帶,間諜腰包,地雷裝置,飛龍爪,火焰臂環,奇幻套裝,狂人面具,外星人的角,牛角,搖頭公仔,聚焦裝置,萬用包,鐵製臂環,有刺手環,長靴,補充包,銀手環,金屬臂環,熱血手套,拳擊手套,聖誕背包,碎石星,蜜蜂裝,特攻裝
造型:自由高達,RX782(紅色),犬夜叉,MK-2
有意add我
msn:kit_202003@hotmail.com

作者: 乂Sm王子乂    時間: 30-10-2006 14:06
賣了~多謝大家的看護@我仲有2個ac賣@

作者: aoaocao    時間: 31-10-2006 11:28
作者: Oo維他奶oO    時間: 1-11-2006 13:49
星夢ac+裝換恰吉ac+裝
作者: 乂Sm王子乂    時間: 4-11-2006 22:03
用呢2個帳號換點數~分別是

名:Blue X Sky~級:藍獅~pts:4042394~排名:1185~公會:*∼念聖堂∼*

職:格鬥家 | 軍人 | 間諜 | 超人 | 鐵甲人 | 超能力者 | 宇宙刑警 | 未來力士 | 機器人 | 忍者 | 小人神

裝備:爆破手套∼急救袋∼透視眼罩∼南嘴朱雀∼撒旦的羽翼∼特攻武術裝置(紅)∼落鳳刺∼蝙蝠羽翼∼機械手臂裝置∼強力機械裝∼黃金聖衣∼鐵拳手套∼相撲環∼光翼∼超人手鐲∼戰鬥靴∼地雷裝置∼飛龍爪∼狂人面具@

這個換369點∼姐係100蚊@
________________________另一個呢
作者: s19911028    時間: 7-11-2006 15:42
標題: 百變恰吉換帳
職業:武神(白),獸人(
作者: s19911028    時間: 7-11-2006 15:45
聯絡方法msn:jetkong2005@hotmail.com.hk
作者: 激憤童子    時間: 10-11-2006 08:42
賣帳號
名:激憤童子 lv:藍獅爪253萬分 公會:亂舞春秋/Dr 龍之傳說
職業:全部(冇審判官)
造型:玫瑰男孩/美堂蠻/紅頭巾海賊/鷹人
48件w裝:
飛龍爪..暗黑裝甲..拳擊手套..炸彈帽..狂人面具..戰鬥靴..超人腰帶..超人手鐲..超人空甲..星星手環..衝擊光波環..鐵拳手套..機械手臂裝置..蝙蝠雨翼..閃電護堅..相撲腰帶..落鳳刺..炎獄殺..忍者天道卷(藍)..忍者變身風車..特攻武術裝置..撤旦的雨翼..凝膠盔甲..銀河警棒..北甲玄武..火焰弩槍..維克氐手套..霹靂溜溜球..雙劍妖刀..透視眼罩..爆破手套..強襲雙槍..幻影水晶..刀鋒羅盤..死神披風..酒仙胡籚..燄鋒環..夜靈..搖控炸彈..魔鬼彈..魔術手套..坦克車變身組合(迷彩)..魔獸的龍手(黃)..宇宙防護球..京劇面譜..少林鐵臂..鐵刺球手套..裂痕手套

6件g裝:黏液噴射器..導彈器..愛心光束盾..悟空尾巴..萬用包..籃球鞋II..

要面交  價錢要傾     有意add我:hkyip2006#hotmail.com(#=@)
作者: arthurlee47    時間: 14-11-2006 19:11
標題: 賣銀獅
齊職業,有40件裝備,排2000幾,有意MSN ADD我︴email]Garthur_199347@hotmail.com[/email]
作者: arthurlee47    時間: 14-11-2006 19:16
標題: 上面個個
個MSN俎email]Yarthur_199347@hotmail.com[/email]
作者: hcf2016    時間: 9-12-2006 10:29
帳號名字:夏雪o微風

職業有:格鬥家(男)
間諜(白)
軍人(白)
超人(黑)
宇宙刑警(白)
未來力士(黃)
小人神(男)
機械人(1號)
忍者(男)
獸人(牛)

裝備:
格:火焰臂環
飛龍爪
黃金聖衣
暗黑裝甲
特攻武術裝置 ( 黑 )
爆破手套
狂人面具
悟空尾巴
閃電護肩

間諜:戰鬥靴
爆破手套
南咀朱雀
蝙蝠羽翼
愛心光束
巧克力炸彈背包
閃電護肩
悟空尾巴
狂人面具

軍人:
悟空尾巴
狂人面具
閃電護肩
手臂火箭炮
興奮背包
爆破手套
凝膠盔甲
蝙蝠羽翼

超人:爆破手套
閃電護肩
悟空尾巴
狂人面具
超人手鐲
超人胸甲

宇宙刑警:同間諜一樣,(no戰鬥鞋)

未來力士:衝擊光波環
相撲環
相撲腰帶
凝膠盔甲
閃電護肩
其他重複的唔打

機械人:渦輪裝置
凝膠盔甲
狂人面具
等等..g的裝

小人神:
無特別買裝,正常有的都有

獸人:
一樣

忍者:忍者天道卷 ( 藍
炎獄殺
等等.

以上都有加起來都有10萬左右的w,如果唔係唔玩的話點會咁平,就係一張300點就賣

用黎賣番比同學回番少少成本.

多謝,有意請先加msn:hcf2016@hotmail.com

ps:仲有第2個多裝ac都係賣300點,入面有24職業(男女,黑白人都買齊)

有列火環,魔鬼彈,獸人的手(2種),DEE牌,唔想再打,打到手都軟

作者: 第一次世界大戰    時間: 9-12-2006 14:45
賣賬號有30幾個m裝有哂全x,除new
換的msn:bbbbhappyy@hotmail.com
作者: _~ChinG~!    時間: 24-12-2006 20:06
賣AC

商店全職加全裝

有900w改名

爛戰績

價錢自出
作者: 笨o友    時間: 27-12-2006 16:00
另星夢38lv女魔動ac 換百變恰吉ac 有裝備見圖
聯絡方法msn:keaeaele12@hotmail.com

作者: 激憤童子    時間: 9-1-2007 00:55
名稱:激憤童子 級別:銀獅爪 分數:2793509

職業:14個
格鬥家(男),軍人(黑人),間諜(白人),超人(黃種人),鐵甲人(黃種人),超能力者(白人),宇宙刑警(白人),
未來力士(黃種人),機械人1號,忍者(男),小人神(男),獸人(黃),武神(黃種人),審判者(黑人)

造型:4個
海盜小子,鷹人,玫瑰男孩,光堂蠻

專用裝備:21個
格鬥家~暗黑裝甲,飛龍爪 間諜~戰鬥靴 超人~超人腰帶,超人手鐲,超人胸甲 鐵甲人~坦克變形組合(迷彩)
超能力者~死神披風,魔術手套,星星手環 宇宙形警~宇宙防護球,銀河警棒 未來力士~相撲腰帶,衝擊光波環
忍者~忍者變身風車,忍者天道卷(藍),落鳳刺,火獄殺 小人神~維克氏手套 獸人~魔獸的龍手(黃),夜靈

通用裝備:38個
APD-01火箭筒,少林足球,裂痕手套,鐵刺球手套,少林鐵臂,黏液噴射器,京劇臉譜,魔鬼彈,搖控炸彈,夜靈,
燄鋒環,酒仙胡蘆,刀鋒羅盤,幻影水晶,強襲雙槍,爆破手套,透視眼罩,雙劍妖刀,霹靂溜溜球,火焰弩槍,
耶穌光環,北甲玄武,導彈器,凝膠盔甲,撒旦的羽翼,特攻武術裝置(黑),光線面具,技能手套(手動),閃電護肩,
蝙蝠羽翼,機械手臂裝置,愛心光束盾,悟空尾巴,鐵拳手套,狂人面具,炸彈帽,萬用包,拳擊手套

武器:3個
玩具槌*5,迴力刀*5,玩具機械人*5

合共:W~239030 G~92700
還有:W~270    G~7541
現已半價賣出:920$HKD(可議價面交)
有意add我msn  hkyip2006@hotmail.com
作者: p00957    時間: 11-2-2007 00:33
名字:賤
職業:全職..不是每種人都有-__-只是所有職業
裝備:魔力水彩筆
  apd-01火箭筒 m-轉化器 急教袋 透視眼罩 雙劍妖刀
  少林足球 爆破手套 磁鐵手 霹靂溜溜球 耶穌光環
  千年花精 蜜蜂裝 導彈器 維克氐手套 撤旦的羽翼
  少林鐵臂 相X手 暗黑裝甲 警鈴帽 光線面具
  鍬甲虫之剪 炎獄殺 相x腰帶 機械手臂裝置 興奮背包
  kuso台球 愛心盾 渦輪裝置 鐵拳手套 黃金眼
  變性微章 武器傳送裝置 超人胸甲 超人腰帶 戰鬥靴
  黏液嘖射器 加農炮 飛龍爪 雷神之足 狂人面具
  京剷面譜 炸彈帽 萬用包 死亡鬼牌 黑 毛線手套
  魔龍的護手 黑 坦克變身組合 魔鬼彈 搖控炸彈
  夜靈 錎鋒環 極速鞋 死神披風

自出..如果計3000w 一件裝 呢到54件 162000w/15200w(300點)=15.8張

15.8*80蚊1張..自己計..

我可加錢換psp/nds
有意可pm我..有心可以平!__!"要睇裝都pm我

add msn p00957@hotmail.com
作者: okdealon    時間: 24-2-2007 11:45
我有個金虎ac
有好多裝(23個)
有11個x
有白虎,朱x,爆手,重x鞋等等

150點
好平!!!!!!!!!

msn:dealon@netvigator.com
即時kdealon

[ 本帖最後由  於 2007-2-24 11:48 編輯 ]
作者: vip2110    時間: 2-3-2007 16:59
20073年月2日更新
職業:欠審判者 同埋御劍士
裝備:變性徽章 京劇面譜 兔仔裝 魔術手 魔鬼彈 搖控炸彈 夜靈 炎峰環 極速鞋 爆破手 急救袋 光環 嫘旋掌戰機 雷魘  導彈器 維克X手套  撒旦翼 特工裝 光線面具 閃電魔杖 X型武器 機械手 炎獄殺 落鳳(次) 美少女變身捧 蝙蝠翼 彈弓手 興奮背包 愛心X 悟空尾 薑屍(冇) 溜冰鞋 渦輪裝 鐵拳 相X環 超人裝3件(有唒) 戰鬥鞋 龍手 雷足 惡鬼面具 狂人面具 外星人(各) 萬用包 籃球鞋第3代 背盾
財產:18xxxG 99W
可改密碼
少於500蚊 有意MSN ADD我
作者: 牛奶仔1號    時間: 8-3-2007 15:44
用i-gash800點換台灣gash150點...
作者: 刃牙BaKi    時間: 15-3-2007 11:29
放恰吉a/c 好多裝  入面仲有萬8w  有意add 我msn choitai1988@hotmail.com
作者: 戰神之介    時間: 20-3-2007 21:20
勁舞帳有裝換一張300 gash點
換既add我:laulau886@hotmail.com
作者: daniel06    時間: 21-3-2007 18:52
賣百變恰吉AC

AC包有:

職業:格鬥家(男)
       小人神(男)
       末來力士
       機器人
       忍者(男)
       軍人
       獸人(牛,鷹)
裝備:無.......
G:2000
W:0

對不起,我連一個裝備也沒有,I’m very sorry.....

不過,起碼職業有很多吧~

只售$20.....

只在屯門的
作者: yaukawing    時間: 17-4-2007 17:56
其實我玩了這game很耐了 這次賣帳 因為沒錢用才賣- -
我的裝不算太多,但很多都是點裝,,有17種
裝:糖果炸彈,碎武面譜,玄武臂,x刀使者,爆破手套,撤旦羽翼,警鈴冇,技能手套(自動),黃金聖衣,飛龍找,刀鋒羅盤
死神披風,南x朱著,x膠盔甲,搖控炸彈,直升機,銘劍
人物有:格鬥家(男),間諜(白人),超能力者(黃),宇宙型警(黑),未來力士(黑),機器人(1號),忍者(男),武神(白),預劍士(男)
軍人(黑)
要的add我msn:yaukawing678@hotmail.com
太約$3-4百左右 可講價
作者: SHING”    時間: 17-4-2007 20:05
原帖由 yaukawing 於 2007-4-17 17:56 發表
裝:糖果炸彈,碎武面譜,玄武臂,x刀使者,爆破手套,撤旦羽翼,警鈴冇,技能手套(自動),黃金聖衣,飛龍找,刀鋒羅盤
死神 ...

值這什麼多錢嗎 ?
作者: yaukawing    時間: 18-4-2007 19:47
值== 1張點卡 只可以買到差不到1個裝,,, 我要計ga話 可以多過依個價,,
,,
作者: Mr魂    時間: 22-4-2007 19:28
原帖由 yaukawing 於 2007-4-17 17:56 發表
死神 ...

你e個都值3-4百?我裝多過你好多,職都有齊,咁我係咪放1000$?
作者: yaukawing    時間: 23-4-2007 13:48
你中2放未放lo 依度係放野ga 人地唔買咁又點= =關你咩事
我放到咁貴,,可能有人會買 咁你覺得我太貴 ga話 你未賣貴d lo
作者: 》★愉★《    時間: 24-4-2007 16:41
標題: 賣ac
職業:
格鬥家
間諜
超人
鐵甲人
超能力者
宇宙刑警
機械人
忍者
小人神
牛人
武神
審判者
御劍士

裝備:
糖果炸彈背包
冥劍
炸彈保齡球
《四神獸》玄武臂
暗黑魔法書
《四神獸》冰魂
痷.疾風扇
魔力水彩筆
少林鐵臂
變性徽章
魔獸的龍手(黑)
焰風環
死神披風
刀鋒羅盤
急救袋
西南白虎
螃蟹鉗子
火焰保護器
維克"士"手套
撒旦的羽翼
光線面具
閃電魔杖
技能靴(自動)
機械鑽手
炎獄殺
愛心光束盾
武器傳送裝置
超人腰帶
飛龍爪
萬用包

內有8m  g

如有興趣請add本人
本人msn:  hoho_09642@hotmail.com

作者: cwsam1989    時間: 14-5-2007 18:48
賣銀虎爪ac

職業
格鬥(男)
間諜(黑)
超人(黃)
鐵甲人(白)
超能力(白)
刑警(白)
未來力士(黃)
機械人1號
武神(白)
審判(黑)

裝備
情人 白花
跆拳紅
紅色拳套
雷神之足
愛盾
戰鬥靴
超人手鐲
暗黑魔法書
渦輪裝置
《四神獸》冰魂

同埋幾件g裝 同仲有6萬g 2百幾把雷射劍
裝備共買31750w
人物17500
現金 1800w
共用 51050w
51000/5100=10張 150點 =5張300點 = ?$

戰績
個人戰
472次
第1名299次

隊戰
540勝
390負

而家係公會戰 頭5名排名既公會

因為成日玩都成lag  所以平價賣
有興趣 sd個訊息比我 話比我聽出幾錢  我再比個msn你慢慢傾
再好屯門附近面交 可以去網吧  唔好太遠就得

作者: 強者浩    時間: 9-6-2007 09:17
作者: 無敵黑    時間: 20-6-2007 17:07
作者: vip2110    時間: 24-6-2007 13:45
2007年6月24日更新
職業:欠御劍士
裝備:變性徽章 京劇面譜 兔仔裝 魔術手 魔鬼彈 搖控炸彈 夜靈 炎峰環 極速鞋 爆破手 急救袋 光環 嫘旋掌戰機 雷魘  導彈器 維克X手套  撒旦翼 特工裝 光線面具 閃電魔杖 X型武器 機械手 炎獄殺 落鳳(次) 美少女變身捧 蝙蝠翼 彈弓手 興奮背包 愛心X 悟空尾 薑屍(冇) 溜冰鞋 渦輪裝 鐵拳 相X環 超人裝3件(有唒) 戰鬥鞋 龍手 雷足 惡鬼面具 狂人面具 外星人(各) 萬用包 籃球鞋第3代 背盾 烈火製造機 龍泉刀 天鵝王子 雷拐 定時炸彈 凍.冰刀鞋 情人玫瑰花 炸彈保0球 碎武 轉化器 酒仙胡佬 幻影水晶 雙槍 雙刀 重力鞋

w合共=190870 1500元左右(現已半價出售(我選地點面交 再便多100蚊)) (唔計g裝)(唔計職業)
財產:16xxxG 699w
可改密碼
有意MSN ADD我

作者: p513ssk6    時間: 3-7-2007 13:34
換ac 唔昆!!!(昆9走)

用虎爪
有4W裝(每個都要4000W以上先買到  )
職業 只差劍士 (其他有齊   )

要有光翼 +一 4000w以上的裝
有十 職 (必須有機械人)
換者  
寄e貓通知
e貓:   p513ssk6@yahoo.com.hk
唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆
作者: Mr驩    時間: 4-7-2007 04:39
賣女人一大個~~~~
作者: 無敵黑    時間: 4-7-2007 12:10
作者: qazwsx    時間: 5-7-2007 18:38
賣百變恰吉ac 1個

名:炫風之殺

職業:格鬥家,軍人,超能力者,未來力士,機械人,忍者,小人神,獸人(黑),武神
       審判者。

裝備:凍.冰刀鞋,庵.疾風扇,鐮刀使者,音速滑板,火箭筒,京劇臉譜,死亡黑牌,
       刀鋒羅盤,雙劍妖刀,重力鞋,凝膠盔甲,拳擊裝備,跆拳道組合,外星人的角,
       耶穌光環,興奮背包,地雷裝置,忍者天道卷(藍),降魔杵,閃電魔杖,魔獸的龍手(黑)

月魂神符

武器:玩貝機械人,力量藥水,加農炮,三叉戟,槍 等等

造型有3個!!

159089pts

仲有6689 G幣
    960  W幣

並且有公會{會長}!

價錢可議!!(900-1100左右,可平)1000立即賣!!

聯絡方法:1.msn:h_hk13@hotmail.com
             2. 在論壇上add我
             3. e-mail:guangbing568@yahoo.com.hk

購買方法:面交{地方可議}!!(香港)

注:車$$唔使你地出!!

送一張40元點卡改名!!
--------------------------------------------------------------------------------------------

作者: ←我愛黑澀會→    時間: 6-7-2007 21:34
標題: 賣ac

百變ac    快d出$啦{平}hk d
個ac好好玩,,,快d出啦msn add我呀
係樂古到都係得呀!?

職業:格鬥家,超能力者,軍人,機械人,未來力士,忍者,武神,獸人,小人神
       審判者。十個人

裝備:打比我,因為好多打唔到,75以上:有1000w-8000w裝

有5000-50000G裝....好多好多!?
武器:同上,都好多,講唔哂...有G有W
造型有5個﹏。{有2個都係好少人有ga}

lv要打比我同我講,lv唔係好高,打比我同你講

仲有1587 G幣
    50  W幣

有公會〔是香港〕
價錢可以打比我出

聯絡方法:msn:yan_1063@yahoo.com.hk

係樂古到add我

購買方法:面交

31572480,打比我啦

打比我要有品..叫我許和冬
一定要打比我,好平放比你地!!?我係唔會昆,我
可以上左個ac比你睇下先.......

你地都唔好昆我呀!!?thx你們的合作﹏。

價格  :$1100-1400
msn同打比我都得!?
可講∼1400一定放...我係一個小朋友
唔好哈我
要我出ga要比番車$我 ok!? thx∼

我一家唔會昆人地,不過一家有人昆我

一比人昆{999}

作者: qazwsx    時間: 7-7-2007 10:54
賣百變恰吉ac 1個

名:何zz

職業:超人(黃),超人(黑),鐵甲人(白),超能力者,宇宙刑警,機械人2號,小人神,獸人,審判者

裝備:火箭筒,少林鐵臂,魔鬼彈,燄鋒環,耶穌光環,火焰保護器,撒旦的羽翼,殭屍帽,
       籃球鞋1,機械鑽手

造型有3個!!

g幣:3346
w幣:320

並且有公會

價錢可議!!(300-600左右,可平)500立即賣!!

聯絡方法:1.msn:h_hk13@hotmail.com
             2. 在論壇上add我
             3. e-mail:guangbing568@yahoo.com.hk

購買方法:面交{地方可議}!!(香港)

注:車$$唔使你地出!!

送一張78元點卡改名and買裝!!
--------------------------------------------------------------------------------------------

作者: ◆Fans_Clud♂    時間: 8-7-2007 16:51
標題: 回復 #61 qazwsx 的帖子
咁貴既...恰吉ac賣到咁貴架
作者: 驚雲堂堂主    時間: 21-7-2007 15:45
ser: 弁天

主角名: K.Y.O

將帥: 祖2(有79lv刀 80介 武士頭 蓮花手 57腰 訓練用30鞋)
        燕1(40介)
        祝融(40介)

兵: 有2隻50lv補血兵  6隻50lv mp女  1隻51lv 挑夫

衣服: 馬尾 燕尾服 清服 乞丐頭 張服

錢: 1000m左右

希望可以換有靚skin同靚裝既百變恰吉ac

別昆

有意pm我
msn: lowbsister@hotmail.com聯絡我

作者: anson3211    時間: 21-7-2007 20:41
要換ac!
MSN:aanson3211@hotmail.com

作者: anson3211    時間: 21-7-2007 20:43
:handshake chyip  i  賣!!!!!!!!!!!
作者: anson3211    時間: 21-7-2007 21:00
我要買ac:lol !!!
作者: 驚雲堂堂主    時間: 22-7-2007 16:09
ser: 商1

主角名: 神龍堂堂主

將帥: 昌2

燕1
        祖1(全部齊裝)

兵: 有2隻68/71lv mp女 1隻107lv退魔師

衣服: 乞丐set

錢: 6000m

希望可以換有靚skin同靚裝既百變恰吉ac

別昆

有意pm我

msn: lowbsister@hotmail.com聯絡我

作者: ←我愛黑澀會→    時間: 24-7-2007 17:09
賣百變ac    快d出$啦{平}hk d
個ac好好玩,,,快d出啦msn add我呀
係樂古到都係得呀!?

職業:格鬥家,超能力者,軍人,機械人,未來力士,忍者,武神,獸人,小人神
       審判者。十個人

裝備:打比我,因為好多打唔到,90以上:有1000w-8000w裝
有5000-50000G裝....好多好多!?
武器:同上,都好多,講唔哂...有G有W
造型有5個﹏。{有2個都係好少人有ga}

lv要打比我同我講,lv唔係好高,打比我同你講

仲有1587 G幣
    50  W幣

有公會〔是香港〕
價錢可以打比我出$

聯絡方法:msn:yan_1063@yahoo.com.hk
             係樂古到add我

購買方法:面交
31572480,打比我啦
打比我要有品..叫我許和冬
一定要打比我,好平放比你地!!?我係唔會昆,我
可以上左個ac比你睇下先.......

你地都唔好昆我呀!!?thx你們的合作﹏。

價格  :$1100-1400
msn同打比我都得!?
可講∼1400一定放...我係一個小朋友
唔好哈我
要我出ga要比番車$我 ok!? thx∼

我一家唔會昆人地,不過一家有人昆我

一比人昆{999}

可以換彩虹ga9個9裝風火水土都一樣得.要頂裝
打比我啦!!

作者: kenmang168    時間: 25-7-2007 11:22
GF150點換GASH150點
要換的AdD我啦~~ MsN:b14o25b36@yahoo.com.hk
                           :b14o25b36@yahoo.com.hk
作者: nsytak    時間: 2-8-2007 23:35
賣/換RO(唔駛個個服錢嫁PK SER) a/c  劍2 A/C  (RO出名嫁私服都OK D卡好難打都個D 例如: FOR YOR LOVE私服)

名稱;我仲有千幾W可以俾你換名

職業 :
         忍者
         軍人
         格鬥家
         機械人
         超人
         宇宙刑警
         小人神
         間諜

裝備 : 黃金聖衣 京劇面譜 急救袋 光環 導彈器 維克X手套  光線面具 蝙蝠翼 彈弓手 興奮背包 愛心X 悟空尾相  超人裝2件 惡鬼面具 狂人面具 萬用包 籃球鞋第3代   (貴)盾       忍者天道卷 藍 凝膠盔甲 光翼 (有D道具D字唔知點唔打)   大約15~20多個W道具

G有10000以上
W有千幾

賣200~300HKD到   最想有人同我換  我想玩RO而家     想換OR買快SEND封樂古信俾我(留電話)
換嫁打A/C資料俾我
作者: 乂千年淚乂    時間: 4-8-2007 17:19
標題: 回復 #71 nsytak 的帖子
賣唔到咁多ga-- 我個銀獅收番黎都係用左一張勁舞6千8點-- 入面仲要齊職 50幾件裝 都只係68蚊-- 而且恰吉d野係易收難放 你都係賣平d先算啦
作者: micekoko    時間: 6-8-2007 21:35
賣ac
名:神奇大碌柒
齊職 50個裝左右 有5個skin 唔記得咩lv唔低得去邊
大把G 有意msn nana_ho668@hotmail.com
電交only
作者: 乂千年淚乂    時間: 10-8-2007 18:24
台版百變恰吉 換 彩虹裝 各位入來cc(唔錯的哦
台版百變恰吉換彩虹裝a
先講我的帳號
名稱:望月乂守雲(我都知柒左d-- 入面有870w 加多30w就可改名了=v=)
戰績:任你點睇啦--
職業:除了御劍士 半獸人 同埋 幻傭兵 其他都齊哂(因為除左幻傭兵 其他新職我都覺得麻麻--)
裝備:3個g裝 43個w裝(如果你真係有心換 到時on左俾你睇 或者 sd相俾你)
造型:有4個(其中一個係黑蜘蛛俠 好令仔ga>v<)
ac入面包g啦(唔定 因為呢排仲玩緊 會賺錢的) w就仲有870w(我都知少左d-0-)
個ac有身分證俾你改密 絕對可以放心

大大個台版恰吉ac換彩虹裝
裝就係msn傾(唔要7裝--除非頂降)
換個時只限家居電話交易 你鍾意ge話出黎交易都得(不過好似冇咩網吧有台版恰吉--)
我msn係:ivylove1314520@yahoo.com.hk
請各位網友有番少少良心 昆ge就咪add了 唔該哂^^
作者: BabyMonster-    時間: 15-8-2007 15:03
台版百變恰吉換彩虹裝a
先講我的帳號
名稱:望月乂守雲
戰績:任你點睇啦--
職業:除了御劍士 半獸人 同埋 幻傭兵 其他都齊哂
裝備:3個g裝 43個w裝(如果你真係有心換 到時on左俾你睇 或者 sd相俾你)
造型:有4個(其中一個係黑蜘蛛俠 好令仔ga>v<)
ac入面包g啦
個ac有身分證俾你改密 絕對可以放心

個ac我之前收番黎 .. 依家平放出去
作者: 幻覺┼    時間: 16-8-2007 15:20
賣金c爪換點數卡 mycard 5張400點
我帳號最少有50個裝以上  我冇數到 有95%w裝
戰績敗1xxxx 殺人3xxxxx
早死得800
和平900
有意既比信息我
有身分證
信譽100%
作者: kwansingkit    時間: 20-8-2007 17:21
作者: kr624753    時間: 23-8-2007 09:44
沒人要自己玩反~
ID: !!!!!!!!!!!!
有興趣可MSN我
kr_624753@hotmail.com

作者: bb90    時間: 26-8-2007 14:41
標題: OhMyGod點數/光之冒險錢換台灣Gash點數(可電交)
OhMyGod點數/光之冒險錢,有意請加我msn:swordman2568@yahoo.com.hk(可電交)
另再放光之冒險遊戲錢,只換台灣Gash點數。
作者: garyghui2    時間: 8-9-2007 09:40
標題: 有沒有人想買百變恰吉AC(台灣版)呀??
擁有職業:軍人(黑人)、間諜(白人)、超人(黃種人)、鐵甲人(白人)、超能力者(白人)、機械人1號、小人神(男矮靈)、武神(黃)。
擁有裝備:情人•黑玫瑰花、病魔、情人•白玫瑰花、<<四神獸>>玄武臂、魔法針筒、獨角仙之角、京劇面譜、毒蜂手套、魔術手套、死神披風、透明眼罩、火焰弩槍、北甲玄武、螺旋槳戰機、降魔杵、維克氏手套、撤旦的羽翼、特攻武術裝置、X型武器裝置器、機械手臂裝置、鐵拳手套、美少女變身棒、不死鳥裝置、狂人面具。
AC內尚有10110G和14900W,如有興趣請send E-mail給我,我會聯絡你,我想賣1000港幣,唔買都唔好罵我,有心買先好send E-mail給我。garyghui2@yahoo.com.hk
作者: qwe248654    時間: 8-9-2007 13:51
作者: [H]MiLkTeAyIn    時間: 17-9-2007 02:58
彩虹裝換台版acc ..當然要有返d 裝
我彩虹有898 土裝 魔斧鞋
淨係記得鞋係最大速40% 魔鞋2秒8% 其它唔記得..換就係度send 短訊比我啦
作者: 毛百萬    時間: 24-9-2007 22:19
香港ser
戰績超好 排第6 便宜賣,詳情add我msn

叫翊Yik

LHYJEFFY@HOTMAIL.COM
作者: john456    時間: 26-9-2007 13:44
有冇搞錯- -”
你係板主開番個可唔可以嫁- -
作者: moonkk    時間: 26-9-2007 19:10
= =                                                       l
作者: garyghui2    時間: 27-9-2007 20:02
標題: 有野講
名稱:精靈乂獵人(等級:綱虎腳)
沒有加入的公會
擁有職業:軍人(黑人)、間諜(白人)、超人(黃種人)、鐵甲人(白人)、超能力者(白人)、機械人1號、小人神(男矮靈)、武神(黃)。
擁有裝備:情人•黑玫瑰花、病魔、情人•白玫瑰花、<<四神獸>>玄武臂、魔法針筒、獨角仙之角、京劇面譜、毒蜂手套、魔術手套、死神披風、透明眼罩、火焰弩槍、北甲玄武、螺旋槳戰機、降魔杵、維克氏手套、撤旦的羽翼、特攻武術裝置(黑)、X型武器裝置器、機械手臂裝置、鐵拳手套、美少女變身棒、不死鳥裝置、狂人面具。
AC內尚有10110G和14900W。
售價:港幣800元。
名稱:惡魔乂獵人(等級:金虎腳)
沒有加入的公會
擁有職業:格鬥家(男)、軍人(黑人)、間諜(白人)、超人(黃種人)、鐵甲人(白人)、超能力者(白人)、超能力者(黃種人)、宇宙刑警(黑人)、未來力士(黃種人)、忍者(女)、小人神(男矮靈)、獸人(黃)、武神(白)、審判者(黑人)、御劍士(女)。
擁有裝備:神葉頸環、魔術手套、死神披風、幻影水晶、爆破手套、隱形手環(高科技)、拳擊裝備、透視眼罩、APD-01火箭筒、少林足球、裂痕手套、迷惑的蝶、南嘴朱雀、京劇臉譜、撤旦的羽翼、人偶靈魂(魔)、雷拐、庵•疾風扇、音速滑板、碎武臉譜、結界•月魂神符、冥劍、特攻武術裝置(黑)、黏液噴射器、籃球鞋IV、耶穌光環、長靴、萬用包、間諜腰包、技能手套(手動)。
AC內尚有17977G和800W。
售價:港幣1800元。
名稱:必殺乂獵人(等級:金虎腳)
公會:核心小棗:公會會長(如購買此AC會送大量公會圖)
擁有職業:格鬥家(男)、軍人(黑人)、間諜(白人)、超人(黃種人)、鐵甲人(白人)、超能力者(白人)、宇宙刑警(黃種人)、機械人1號、小人神(男矮靈)、武神(黃)。
擁有裝備:布偶兔子裝、京劇臉譜、秋甲蟲之剪、鐳射激光翼、變性徽章、爆破手套、拳擊裝備(泰拳)、天鵝王子裝、超人手鐲、銀裝凱甲、渦輪裝置、魔術手套、闇黑魔法書、維克氐手套、搖頭公仔、光線面具、外星人的角、背部盾牌、縲旋槳戰機、黏液製造器、導彈器、黏液噴射器、橘子裝置器、轉化放電球、急救袋、猩猩背包、萬用包、有剌手環。
AC內尚有31227G和400W。
售價:港幣300元。
有意send e-mail:yjglfd135@yahoo.com.hk
作者: wypower2    時間: 29-9-2007 15:58
幫入skin 20蚊gash入兩個

幫入skin,入完既skin一定同你想我入既skin一模一樣,絕無搵笨

因為某d需要我要入你既ac搞野,你信唔過既可以無視以下所有野

你需要既只係比帳號,pw,skin兩個,同gash20蚊,同埋你個帳號起碼要有16000g,以供入skin之用

仲有多一樣野,就係先肯定你擁有你想入既skin既頭髮,如果無既,咁我幫你唔到

如果想我幫你入既,請pm我,我會進一步聯絡你

如果唔知係邊到搵skin既,可以上http://www.rsaga.com/forumdisplay.php?fid=2

大把skin任你dl

-----------------------------------------------------------------------------------------
q:點解我要搵你入而唔自己入呀?
a:你去商店入兩個就要6000幾w,而我幫你就只需2000幾w,另加18000g,邊個著數d?;P

q:我比個帳號你仲得了?
a:你可以改密碼,如果你真係信我唔過既,大可以開新手帳號比我搞,但你要確保有16000g,同埋有你想入既skin既頭髮

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://verygooddog.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2